Workshop 2.0.

Oh, igår var jag äntligen på Tygverkets workshop i att sy pennkjol! Under fyra timmar fick jag och några andra hjälp av fantastiska Amanda att klippa ut mönster, sy och finjustera våra kjolar.

Jag hade bestämt mig för att inte sy en svart kjol för jag ville verkligen ha någon varm höstfärg. Väl på plats bestämde jag mig för det här mörkröda ulltyget, som i efterhand visade sig vara lite knepigt att sy i eftersom det var så pass tjockt. Tänk er en varm filt och ni kan föreställa er hur man känner sig insvept i tyget.

Här satt jag och sydde under kvällen, vid fönstret. Stormtrivdes. Folk som stannar och tittar.

För er som är intresserade av att lära er sy en pennkjol eller en cirkelkjol kan jag verkligen rekommendera Tygverkets workshops. De kostar runt 500 kronor och är under fyra timmar. Tyget tar du med själv eller köper direkt på plats. Garanterad sy-glädje. Tjing tjing!

10 thoughts on “Workshop 2.0.

  1. Se så fin! Vilken härlig färg! Den kommer att bli favvoplagg framåt hösten. Sen kan du sy en hel radda i olika färger när du väl hittat ett bra mönster och ”fått till det”
    kram EM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>