Vintagebloppisen 2014!

Foto: Annika Bäckström
Förlåt ett par dagars paus här i bloggen! Jag hade en helt fantastisk dag på Kristinehovs Malmgård i söndags under Vintagebloppisen, tillsammans med en bunt rara bloggare, besökare och volontärer. Redan en timme innan insläppet började folk att köa, och när det väl var dags var kön 200 meter lång och så höll den i sig ganska länge. Hälften av inträdet kommer gå oavkortat till Kvinna till kvinna, och jag kan säga att vi bara genom inträdet kommer att bidra med 12.000 kronor till välgörenhetsorganisationen. Hurra! Sedan tillkommer också alla auktioner!

Tack till er som kom och sa hej och köpte saker ur min lilla vintage-samling. Jag sålde nästan hälften av de tio flyttkartonger jag hade med mig. Tyvärr så lyckades två av mina finaste klänningar få fötter och försvinna från stället. Nu har jag tyvärr ingen bild på plaggen och kan efterlysa dem, men det är nog lika bra för tjuven. Annars hade det nog inte gått att bära den på stan, eller sälja för den delen heller. Ta väl hand om klänningarna, du som tog med dem hem.

Foto: Annika Bäckström

Vill man se fler fina bilder från dagen (såklart man vill!), så leta er vidare till dessa bloggar:
Emma Sund
Isabella Pedersen
Annika Bäckström
Elsa Billgren
Carrå

De fina bilderna ovan är tagna av den eminenta Annika! Hade själv inte med min kamera då jag glömde den på grund utav tusen saker i huvudet, och då blir man ju typ tårögd när man blir fångad på bild av alla andra grymma brudar.

Vet liksom inte vem jag ska börja tacka, men det var så kul att göra detta tillsammans med alla braiga människor/bloggare, Tradera, Kvinna till kvinna, alla besökare. Fasiken vad vi är grymma alltså, göra en helt egen vintagemässa som slår många av de största på fingrarna. Heja oss! Hoppas nu detta är starten på något underbart bra. Att kunna få arbeta med att arrangera vintagemässor och dessutom kunna bidra till välgörenhet.

Tack och hej igen!

Translation:
Two photographs from yesterdays vintage fair that I amongst a bunch of other bloggers put together. I was happy and exhausted! The amazing portraits by Annika Bäckström.

15 thoughts on “Vintagebloppisen 2014!

 1. Jag förstår verkligen inte hur folk tänker. Kan du inte rita upp den på något vis, typ som de gör över tjuvar fast på klänningen? Vi internetbrudar brukar ju ändå vara rätt uppmärksamma om man vet att man har sett en bild/beskrivning på tex en stulen cykel, och någon borde ju känna igen de om de säljs. Förmårrat vad arg man blir.

 2. Nej vad tråkigt! Kan du inte försöka beskriva dem så man kan försöka leta upp dem? En av volontärernas vackra handskar försvann också, vi pratade om det på vägen till tunnelbanan. Trist att saker försvann sådär. Man kanske skulle ha en provrumsvakt eller nåt?

  /En av volontärerna

  1. Hej Madeleine! Jo, bra idé. Jag ska försöka efterlysa klänningen. Provrumsvakt låter bra! Vi får ändra lite på allt det där, tills nästa Vintagebloppis. Tack för att du var med som volontär! Kram på dig.

 3. I have been gone for a few weeks, but it’s so lovely to return to your dreamy world seeing it still so full of love, bright faces and all the best vintage! xx Abby
  (formerly teawiththemoon)

  1. Hi Abby! Your blog are amongst my favorites too, but recently I could not find it. I’m happy to see it now! I will change it in my list with blog favorites. Thank you for commenting! xx

   1. You are so sweet and I am soooo honoured because I hold you and your lifestyle in a high regard. You inspire me to live life with more purpose :) Sorry if that sounds cheesy, but it is true ;) I let my blog expire accidentally so it took me a while to sort it out, but I am back. xx!

 4. Men fy tusan vad tråkigt att de försvann! Fast det var ju ett rejält kaos i provrummet, trots att vi volontärer försökte hålla koll. Köpte i alla fall din fina gröna hängselklänning, och är supernöjd :)

  1. Hej Marianne! Det var fint att träffa dig, tack för allt jobb du gjorde under dagen! Och söt bild du fångade på mig och Simon :-)

 5. Fy fan va arg och ledsen jag blir att någon vågar sno av dig och dina vackra saker, gör som jag såg att någon annan rekommenderade, rita två fina bilder på klänningarna så ska vi hålla koll. Hur såg dem ut, kanske att man provade en och tog bild på en av dem. Jag tog bild på en som jag inte köpte.

  1. Tack Lucie! Du är så fin! Jag ska göra en efterlysning, alltid något. Framför allt visa att det inte är ok att gå till ett välgörenhets-event och stjäla saker. Tummen ner på den. Kram på dig! Ska strax svara på ditt mail!

  1. Ja, det var ett fantastiskt event! Synd att du inte kunde komma, men hoppas vi i eventgruppen kan arrangera fler vintagemässor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>