Vinn biljetter till Vintagemässan!

Idag mina vänner tänkte jag starta en tävling där ni kan vinna biljetter till Vintagemässan. I år firar vintagemässan 10-års jubileum och håller till på Drottninggatan 81 i Stockholm. Här presenteras en lista med utställare och jag kan se att bland annat mina vänner på Lyckliga gatan och Swedish Hasbeens kommer att vara där. Datumet att skriva ned i kalendern är 29-30 september klockan 11-17. Inträdet kostar 60 kronor, men nu har du chansen att vinna en biljett till dig och ditt sällskap. Totalt lottar jag ut tio biljetter!

Såhär är du med och tävlar:
Gå in på Vintageportalens Facebooksida och skriv en motivering till varför du plus ett sällskap vill gå på mässan. Jag drar vinnarna den 19 september klockan 12.00. Ett tips är att ditt sällskap gör samma sak, då har ni ju dubbel chans att plocka hem två biljetter. Puss och jag hoppas vi syns på Vintagemässan!

(Foto: Jessica Silversaga, Vintagemässan 2011)

Translation:
Vintagemässan Bakåt Framåt is Swedens largest vintage fair. This year they celebrate 10 years of vintage fairs! The photos above are from 2011 when I visited Vintagemässan in Stockholm.

Now I will give away 10 tickets to my readers, but only in Sweden. Sorry guys!

3 thoughts on “Vinn biljetter till Vintagemässan!

  1. Å vilken rolig mässa! Synd att jag är upptagen den helgen… så jag står över tävlingen den här gången.
    Är ju så lycklig över mitt ny-vunna iPhoneskal.
    kram elsamarianne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>