Sir, may I have two muffins, one coffee and that apple juice, please.

Photo: Jessica Silversaga

Nu när regnet faller ned utanför och löven är som färggladast, kan jag inte låta bli att sakna New York. Jag skulle vilja bara vilja zappa mig dit genom genom ett knäpp med fingrarna och promenera gatorna upp och ner. Ha med mig kameran på axeln och upptäcka hur det ser ut när hösten gör intåg i staden. Klä mig i tjocka koftor och tänka att vintern ännu är långt borta.

Dagen innan vi skulle åka hem från New York åkte vi på upptäcktsfärd till East Village. Här fikade på The Bean, gick vilse en massa gånger och spontanhittade fina små butiker. Det var en av de bästa dagarna.

Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga
Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga
Photo: Jessica Silversaga

Translation:
I miss New York so badly!

6 thoughts on “Sir, may I have two muffins, one coffee and that apple juice, please.

  1. Aldrig vart i New York, men vill hemskt gärna åka dit. Känner ändå igen mig i din längtan efter staden, det är så jag känner för London så här års. Vill bara snurra bort mig bland små gator, marknader, caféer, dolda grönområden.. vandra hand i hand med min andra hälft och bara insupa alla intryck och dofter. Men man kan ju alltid dagdrömma i väntan på nästa besök.

    Varma kramar från mig,

    Linnéa

    1. Åk till New York någon gång, jag tror du kommer förälska dig i staden liksom jag! Fint med London-längtan också. Jag har varit i London en gång, men har rätt bedrövliga minnen därifrån för det var kallt som sjutton där vi bodde och jag sov med kläderna på under tusen lager filtar och täcken. Får skapa mig nya London-minnen någon dag! Varma kramar!

  2. Åh, New York er en sånn by som man plutselig savner. Jeg kjenner det i hjertet, liksom (selv om jeg bare var der i ti dager i 2011). Enda godt at vi har et langt liv foran oss og kan reise dit mange ganger, hoho!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>