Satchel söker nytt hem!

Jag hade ju den fantastiska turen att vinna tre valfria väskor från Enter Asseccories i vintras, så jag tog med mig Simon som fick välja ut en väska och själv valde jag en större weekend-bag. Denna raring är sprillans ny. Tänkte höra om någon av er är intresserade? Mörkröd/roströd tålig canvas med bruna läderdetaljer, storlek 40 x 34 x 8 cm. 300:-

Vill man läsa mer om väskan har Sivletto liknande här. Skriv en rad till mig på jessicasilversaga(at)gmail.com.

SÅLD!

Translation:
Selling a brand new satchel that I’m not in use for.

4 thoughts on “Satchel söker nytt hem!

    1. Tack Jasmine! Jag har mailat den personen som först kontaktade mig, om hon inte hör av sig så återkommer jag i turordning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>