Rosträdgård.

Photo: Jessica Silversaga

Hela veckan har varit Novembergrå; ett tjockt molntäcke har förhindrat att varje liten strimma ljus kommit fram. Jag har tänkt att varje ny dag skulle bli en bra fotodag och ett tillfälle att få ta nya bilder till butiken. Men nej.

Så här kommer ett litet November-uppror med ett bunt rosor. Den finaste 50-tals klänningen jag någonsin haft tror jag, som är helt fylld av mörka rosor i vinrött och lila, som en slags trollsk rosträdgård. Men även den mörkröda sammetsklänningen med en ros, som jag hade en julafton en gång. Den ljusare 50-tals klänningen med rosor var min sommarklänning, och hatten med flor och rosor passar utmärkt till egentligen alla tre klänningarna.

Klänningarna finns i min webbutik (hatten kommer snart!) och med koden 10OFF får du just nu 10% rabatt på allt♡

Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga

Translation:
This week has been very gray as far as the weather, I am totally trying to ignore this by adding rose items to the shop. Here are three 1950s rose themed dress and one rose hat with veil.

2 thoughts on “Rosträdgård.

  1. Vill bara passa på att säga att jag ÄLSKAR den blommiga rayonklänningen med svart bård nedtill som jag köpte från din butik. Ursnygg och sitter som en smäck! Och detsamma gäller den grå dräkten. Perfekt skick och sitter perfekt. Den verkar faktiskt vara oanvänd (?) eftersom tråckelsömmen som håller igen motvecket bak fortfarande är kvar. Jag är supernöjd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>