Rosig sjal och rosiga kinder.

Igår när jag promenerade hem från jobbet i snöyran så sprang jag in på Beyond Retro för att värma mig lite och där hittade jag den här sjalen. Känner mig som någon glamourös 40-tals filmstjärna när jag har den svept runt huvudet.

Och så fick jag nya numret av Älskade Hem i brevlådan. Här finns hemma-hos-reportaget med Louise som jag tror ni kommer gilla! Även jag är med i tidningen, med några sidor sovrumsspecial. Finns i butik nu!

Rosig sjal, Beyond Retro
Jumper med pärlkrage, H&M

PUSS på finaste ni ♡

Translation:
Let me present my new vintage rose shawl and a little teaser of my latest photography reportage!

16 thoughts on “Rosig sjal och rosiga kinder.

      1. Ja ja ja! Precis samma här! Sergeenko är så inspirerande att jag blir helt apatisk. Får titta på max en bild om dagen för annars blir jag överstimulerad. Så himmelskt vackert.

  1. Jessica… detta är när du är som bäst: förtjusande, söt (sweet), stark, sårbar …och farlig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>