Inneboende tant sökes!

Nu är det så att jag efter många vändor har bestämt mig för att bo kvar tills jag hittar ett nytt boende. Jag söker därför en inneboende till mitt största rum. Här finns en fin 50-tals tvåa med modernt badrum och kök i Årsta/Gullmarsplan. Ljust, lugnt och nära till både skog och stad. Jag är lugn och glad och gillar att baka, sy, gå långa promenader till stan och kolla second hand och prata om livet och drömmar. Vill du lära mig sticka är det ett stort plus. Jag kan lära dig allt jag vet om fotografi vilket är en hel del. Allra helst ser jag att du flyttar in i december. Skriv till mig och berätta om dig själv och märk mailet: Inneboende tant.

Translation:
I have decided to rent out one room in my apartment while I am looking for a new home!

11 thoughts on “Inneboende tant sökes!

  1. Vilket underbart fint inlägg, gjorde mig tårögd. Hoppas verkligen du hittar den rätta inneboende.

  2. FÖRTUSAN. hade du skrivit detta för en vecka sen så hade jag verkligen skrivit ett superlångt mail till dig direkt. Jag är nämligen tanternas tant med förkärlek till att bara gå runt, pyssla & prata om gulliga djur. Ack i ve att detta inte skrevs tidigare

  3. Att flytta in hos dig vore en dröm. Hela du verkar drömsk, som en fin saga. Tror vi skulle kunna bli bästisar också. Dessvärre har jag inga planer på att lämna varken Göteborg eller min sambo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>