Den bästa av jular.

Hej på er och förlåt den långa oväntade bloggledigheten! Jag kände att jag i år skulle ta ledigt för första gången (brukar alltid jobba under högtider) och OM jag behövde det. Så himla skönt! Har sytt massor och tagit mig igenom min hög med kläder som behöver få kärlek, gått långa promenader, tittat på film och lagat mat. Jag gav Simon en 1940-tals ulltröja i julklapp, och en till mig själv såklart, så vi har chillat i stans gölligaste tröjor ♡ Hoppas er jul har varit lugn och fin!

Translation:
I hope you had a wonderful holiday! We did, I took some time off work completly, and also forgot about the blog for the first time in years. Well needed rest. I am ready for the new year!

6 thoughts on “Den bästa av jular.

  1. Hej finaste Jessica! Jag gillar din stil väldigt mycket och skulle själv vilja köpa liknande kläder. Skulle du kunna tipsa om var du brukar köpa dina kläder.

    P.s Tack för att du gör denna fantastiska blogg! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>