Där en kyss är hela livet och en natt är en evighet. Där i mitten, där i mitten av vad jag är. Och det som händer dig och mig bestämmer dröm och verklighet, och jag inser att jag aldrig förr har varit kär.

Photo: Jessica Silversaga

- Efter en flaska med rom av Loke Nyberg.

Photo: Jessica Silversaga
Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga Photo: Jessica Silversaga

Translation:
My summer postcards saying hello to you!

9 thoughts on “Där en kyss är hela livet och en natt är en evighet. Där i mitten, där i mitten av vad jag är. Och det som händer dig och mig bestämmer dröm och verklighet, och jag inser att jag aldrig förr har varit kär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>