Blåklintsblå.Idag kommer dessa två nyheter in till webbutiken. En 1930-tals hatt i chokladbrun ull, med sidenblommor i midnattsblått och blekrosa – och så passande till en 40-tals klänning i blommig rayon i blåklintsblå färg.

www.flowersofthemeadow.com

Translation:
Two new items for my vintage shop!

6 thoughts on “Blåklintsblå.

  1. Hej Jessica! Du har SÅ fina saker i din webbutik, tycker jag. För närvarande är det en eller möjligen två som jag funderar på, men jag är beroende av ett höftmått för båda. Eftersom jag är ganska ”timglasformad” med såväl smal midja som ganska utpräglad byst och dito höfter så kan ett plagg som är rätt i midjan bli helt fel för att det antingen inte går över höfter eller byst. Så – skulle du kunna lägga ut höftmått också?

    1. Vad bra att du hittade måtten Birgitta! Jag hjälper dig gärna om du har några fler funderingar, och glöm inte att det går bra att hämta upp paketet i Stockholm om du inte vill att det ska skickas!

  2. Nej men nu får jag be om ursäkt – när jag kollade igen så var ju höftmåtten där! Jag måste ha tittat i kors förra gången. :-)

  3. 1950s 40s Mint gray wool ladies suit – där kan jag inte se något höftmått, och eftersom det är en rak pennkjol så har jag på känn att det skulle kunna vara problematiskt. Midjemåtten både på kjol och jacka är helt ok, bystmåttet på jackan på gränsen, men det kan gå. Så det hänger på höftmåttet. (Jag menar, man kan knö in brösten, men höfterna är liksom inte så mycket att göra något åt – går det inte så går det inte. :-))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>