40-tals hängselklänning & djupröda mockapumps.

IG2

Fotar just nu väldigt höstiga plagg och denna duo kom precis in till Flowers of the meadow. En oanvänd 1940-tals hängselklänning i bomull med avtagbara hängslen, och ett par djupröda mockapumps i storlek 37 märkta Gyllene Gripen. Det går bra att Swisha eller betala med PayPal och glöm inte att frakten inom Sverige är låg.

(Jag gillar för övrigt hängselklänningar väldigt mycket, i Frankrike hade jag på mig den här)

Vill man ligga steget före kan man följa kommande nyheter till butiken på @flowersofthemeadow.
Uppdatering 30/9: Skorna och hängselklänning sålda!


Photo: Jessica Silversaga
Translation:
Some new things coming into my vintage shop! A mint condition cotton 1940s suspender skirt with detachable straps. To be worn as a dress or as a skirt! Also adding a pair of beautiful deep red suede pumps.
Everything plus more, can be found here: www.flowersofthemeadow.com

2 thoughts on “40-tals hängselklänning & djupröda mockapumps.

  1. Hej!
    Jag kikade i butiken och föll för ”1950s Deep red velvet party dress”. Försökte ställa en fråga därifrån, men det fungerade inte för mig. Jag undrar lite över måtten, är det möjligt att få dem i cm? Och stämmer priset, som ju är ett väldigt udda belopp? Tacksam för svar :)

    1. Hej Marianne! Om du inte är medlem på Etsy, måste du tyvärr vara det för att kunna ställa frågor/skicka meddelanden där. Men det går ju lika bra här! Då Etsy är på engelska har jag valt att sätta alla mått i inches och alla priser sätts i dollar. Därav det udda beloppet, när det översätts till kronor för de svenska besökarna. Det går jättebra att omvandla mått exempelvis här: http://www.onlineconversion.com/length_common.htm. Välj inches till cm. Man kan då se att sammetsklänning har en byst på cirka 86 centimeter och en midja på 66. Hoppas detta var till hjälp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>