Varför den här människan är så himla bra.

april 26th, 2014 | Posted by Silversaga in Om kärlek

Photo: Jessica Silversaga
För att han har det varmaste hjärtat ☆ För att han gör mig till en bättre person, mer tuff, stolt och rak i ryggen För att han låter mig vara arg, ledsen, huvudet ovanför molnen-glad och aldrig aldrig försöker ta ner mig från molnen och ner på jorden eller aldrig någonsin tycker att jag borde vara mer som andra ☆ För att han är feminist och tycker det är en självklarhet  För att han inte använder ironi stup i kvarten För att han är så himla bra på att laga vegetarisk mat För att han använder motstridiga ord i samma mening som ‘ganska mycket jättebra’   För att han är djurvän För att han är så jäkla snygg För hans armar ☆ För att han är den roligaste människan jag vet och ger mig kramp i magen av skratt ☆ För att han fyller mitt påskägg med vintage-strumpbyxor För att han gillar att hålla hand För att han får mig att känna som att ingenting i den här världen är viktigare än oss För att han kom fram till min och Elsas filt den där dagen på Stora Skuggan och sa hej.

Translation:
What makes him so insanely good.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

8 ResponsesLeave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>