Du och jag håller andan och håller händer i språnget. Det är inte så långt hem.

juni 1st, 2014 | Posted by Silversaga in Om mig & min vardag | Om vintage & gamla prylar

Photo: Jessica Silversaga

Det här blomsterdiademet landade i min brevlåda tidigare i veckan. Kommer från Citronsorbet. Känns som att man är en pion när man bär. Stora blommor med hundratals blad. Skulle kunna passa att ha i håret på ett sommarbröllop.

Photo: Jessica Silversaga

Passar bra till mitt fynd från Vintagebloppisen. En 1940-tals klänning som jag tänker skulle kunna användas som en enkel bröllopsklänning. Sitter som ett smäck i alla fall. Rund krage, puffärmar och tunt tyg får mig alltid på fall.

Photo: Jessica Silversaga

Jag har ju samlat gamla bröllopsklänningar i flera år nu. Ingen jättestor samling, men fler än vad som ryms i garderoben hemma. Vet inte vad jag ska göra av dem. Sälja, hyra ut? Måste klura vidare. Hur som helst vill jag att de ska användas när de är så vackra.

Photo: Jessica Silversaga

Translation:
A perfect match. My new floral headband from Citronsorbet and a simple but sweet 1940s wedding dress.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

10 ResponsesLeave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>