New York, Jazz Age Lawn Party 2014 & att hänga med världens bästa person.

juni 3rd, 2014 | Posted by Silversaga in Om mina äventyr & resor

Som ni fick veta igår ska jag ut och resa! Denna vecka åker jag till New York och nästa vecka blir det Jazz Age Lawn Party där jag kommer att jobba, fotografera och hänga med Simon (som kommer från jobb i San Francisco). Peppen är så total att jag knappt kan sitta still. Har drömt om det här i två års tid. Tänkte att vi skulle kika lite på min Pinterestmapp innehållande bilder dedikerade denna 1920-tals svurmande drömpicknick på Governor’s Island! ☆ ☆ ☆ ☆

Vill ni se fler bilder eller källor, se min Pinterest.

Jag kommer att vara där och jobba i två dagar, men vill klä upp mig precis som alla andra. Att sätta ihop kläder för en dag är lite av en utmaning, så föreställ er två dagar. Har haft turen att hitta två 1920-tals klänningar på sistonde, men måste klura vidare på detta med accessoarer, som i mitt tycke gör hela outfiten. Hur skulle ni klä er? Har ni någon favorit bland bilderna?

☆ ☆ ☆ ☆

Båda mina klänningar är i bomull och går nedanför knäna, raka i modellen som de var då. Jag tänker mig att jag ska ha en scarf i håret till den ena, och kanske hatt till den andra, eller mer pampigt med fjädrar. Köper något långt halsband. Väl på plats i New York blir det till att leta ett pappersparasoll. Älskar nämligen såna och tycker det är skönt med skugga.

Photo: Jessica Silversaga

Translation:
Going to Jazz Age Lawn Party next week! So excited!
All the photographs are from my Pinterest, where you can find more photographs. Anyone else going?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

11 ResponsesLeave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>